Kinderen Michael Jackson overwegen om klacht in te dienen

Paris Jackson
REUTERS Paris Jackson
Prince, Paris en Blanket Jackson, de drie kinderen van Michael Jackson, overwegen een aanklacht in te dienen tegen Wade Robson en James Safechuck. 

Robson en Safechuck spraken in de omstreden documentaire ‘Leaving Neverland’ nogal expliciet over het seksueel misbruik dat ze menen te hebben ondergaan in de periode dat ze veel met de King of Pop omgingen. 

De drie kinderen willen het tweetal aanklagen voor fraude, emotionele schade, laster en een onjuiste weergave van de feiten. Het gaat hen niet om geld; een eventueel bedrag dat hen toegekend mocht worden willen ze schenken aan een goed doel. Ook willen ze dat de twee mannen ‘hun verantwoordelijkheid nemen en hun excuses aanbieden’.

Volgens Robson en Safechuck misbruikte Jackson hen gedurende een aantal jaar. De familie van de in 2009 overleden zanger denkt daar heel anders over en meent dat zowel Robson als Safechuck niet de waarheid vertelt.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Antonio Mirabile

  Robson en Safechuck verdienen de gevangenis, ze doen dit enkel om geld te verdienen aan leugens en nog eens leugens. Dat de familie Jackson maar stappen onderneemt tegen deze twee oplichters.

 • mike denys

  Altijd omstreden gast geweest maar ik ken geen enkele 30+ kerel die zo vaak met kinderen wou"spelen". Jammer dat het eenzijdig verhaal is maar de docu lijkt overtuigend. Waarheid zie ik zelf ergens in the middle maar dan blijft het nog te ziekelijk.

 • Dennis Eijs

  Zijn zijn kinderen niet erg blank? Zijn ze geadopteerd ofzo? Ik dacht altijd dat het zijn eigen kinderen waren?

 • Tim Van Acker

  Ze sleuren een popicoon zo door het slijk zonder dat hij 1 eerlijke kans op verdediging heeft. Ik geef zijn kids groot gelijk

 • wim CLAES

  oh de feiten zijn verjaard, dan zal het wel ok zijn zeker? weinig mensen die gaan stoefen met dergelijke miserie. bovendien wéét iedereen dat ze jackson kenden. waarom zouden ze dan liegen, ze zijn even beroemd op tv als ze hem ophemelen toch?dat ze er nu mee uitpakken? Misschien werd het hen nu pas gevraagd. triest dat iemand op een verhoogje er blijkbaar niet kan of mag afvallen.vreselijke historie.