Kinderen André Hazes gedenken sterfdag van hun pa met mooie woorden

André Hazes overleed precies 13 jaar geleden.
ANP André Hazes overleed precies 13 jaar geleden.
Het is vandaag 13 jaar geleden dat André Hazes overleed. Hoewel Roxeanne en André hun vader niet meer gezamenlijk herdenken door onenigheid, plaatsen ze beiden rond hetzelfde tijdstip foto's op Instagram van de zanger met emotionele teksten.

Ondanks de niet altijd gemakkelijke jeugd van de Hazestelgen, blijven ze hun vader ieder jaar trouw herdenken. De 23-jarige André, die inmiddels zelf vader is van een zoontje, vraagt zich af hoe het zou zijn als zijn ouwe heer nog steeds zou leven.

"23 September. Blijft een rare dag dit. Ik ga niet sentimenteel doen, maar dit is toch zo'n dag dat je wat vaker denkt: hoe zou hij het vinden wat zijn jong allemaal mag meemaken?", schrijft André. Hij vraagt zich af wat zijn vader van zijn zoontje zou vinden, die 'verdomd veel op hem lijkt'. Maar bovenal is Dreetje zijn 'ouwe' dankbaar. ,,Ik zie jou als ik naar mijn kleine kijk, maar vooral als ik naar mezelf kijk. Kan slechter... Hou van je, ouwe", aldus de emotionele zanger.

23 September. Blijft een rare dag dit. Ik ga niet sentimenteel lopen doen, maar toch zo'n dag dat je wat vaker denkt; hoe zou hij het nou allemaal vinden wat zijn jong allemaal mee mag maken. Wat vind hij van zijn kleinzoon, die verdomd veel op hem lijkt. Het is dat je er niet meer bent, anders had ik het niet vertrouwd... (Geintje). Ik ben je dankbaar ouwe. Ik zie jou als ik naar mijn kleine kijk, maar vooral als ik naar mezelf kijk. Kan slechter... Hou van je, ouwe. ❤

28.5k Likes, 744 Comments - Andre Hazes (@andrehazes) on Instagram: "23 September. Blijft een rare dag dit. Ik ga niet sentimenteel lopen doen, maar toch zo'n dag dat..."

Steun

Ook de 24-jarige Roxeanne, die net als André hard aan de weg timmert als artiest, blikt terug op een speciaal moment met haar vader. Ze deelt een foto waarop ze in de armen van André hangt, terwijl ze elkaar een kus geven. "Soms kijk ik omhoog, lachend, en zeg ik: Ik weet dat jij het was", schrijft ze bij het plaatje, gevolgd door 'voor altijd'.

De twee kinderen van wijlen zanger André krijgen veel steun op sociale media. Zo reageren veel van de mensen dat hij vast en zeker trots op ze zou zijn. 'Enne, hij zou jullie ook steunen op dat podium!', schrijven meerdere fans.

Sometimes I just look up, smile and say "I know that was you." ‍❤ #forever

7,325 Likes, 102 Comments - ★ Dochter Dre ★ (@roxeannehazes) on Instagram: "Sometimes I just look up, smile and say "I know that was you." ‍❤ #forever"
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • eric debanne

    Mooi gebaar ! Was een gevoelig zanger met super liedjes !

  • Tess Van reusel

    Met deze man lachen ze ook... Zoals men in Belgie de draak steekt met de fam. Pfaff... Nochtans een steunpunt voor vele mensen... vooral zij die het nodig hebben...! Zien hoe iemand van hun huize ‘het gemaakt heeft’ !