Kindacteur uit 'Star Trek' sterft op 33-jarige leeftijd

Jon Paul Steuer sterft op 33-jarige leeftijd.
twitter Jon Paul Steuer sterft op 33-jarige leeftijd.
Jon Paul Steuer, die tijdens de jaren '80 als eerste de rol van Alexander Rozhenko vertolkte in de serie 'Star Trek' is overleden, zo melden de Amerikaanse media. 

Steuer was nog maar drieëndertig jaar toen hij op nieuwjaarsdag overleed. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Hoewel hij enkel als kind op tv te zien was, herinneren 'Star Trek'-fans hem nog alsof het gisteren was. Ze trokken dan ook massaal naar Twitter om hun medeleven aan zijn nabestaanden te betuigen. 

Hij was de eerste acteur die de rol van de Klingon Alexander speelde. Later werd diezelfde rol nog onder handen genomen door Brian Bonsall, Marc Worden en James Sloyan. Zij speelden de rol in verschillende versies van de franchise. 

Steuer was al jaren niet meer te zien op het kleine scherm. Hij focuste zich op zijn muziekcarrière en kluste zelfs bij als restaurateur. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Cyrano de Bergerac

    Klingons worden normaal gemiddeld driehonderd jaar. Maar een Klingon-krijger die op het slagveld sneuvelt, maar eerder dan dat naar Stovok'hor.