Kim Kardashian zet zich opnieuw in voor gevangene

Kim Kardashian met Donald Trump.
Photo News Kim Kardashian met Donald Trump.
Na haar succes in de zaak van Alice Marie Johnson springt Kim Kardashian opnieuw in de bres voor een gevangene. Ze is in de straf van Chris Young gedoken, die levenslang zonder kans op vrijlating kreeg voor het bezit van marihuana en een halve gram cocaïne. De realityster is naar verluidt al op het Witte Huis om de zaak te bespreken. 

Dat laat Kim weten in de podcast 'Wrongful Conviction', die woensdag uitkomt. Page Six kreeg de uitzending al te horen en meldt dat de realityster onder meer heeft gesproken met de rechter die de nu 30-jarige in 2010 veroordeelde. "Hij is afgetreden omdat hij niets te maken wilde hebben met het onrecht, en nu strijdt hij met ons mee om hem vrij te krijgen", vertelt Kim.

Ambtenaren op het Witte Huis zeggen tegen CNN dat Kim naar verwachting geen ontmoeting heeft met de Amerikaanse president Donald Trump, maar sluiten niet uit dat dat alsnog komt. Ze is aanwezig bij een bijeenkomst waarbij gratie-kwesties worden besproken. Daarbij is wel Trumps schoonzoon Jared Kushner aanwezig.

In juni verleende president Donald Trump na een gesprek met Kim gratie aan Alice Marie Johnson, een 63-jarige vrouw die 21 jaar in een gevangenis in Alabama zat voor een relatief licht drugsdelict. Haar meeting met de president was opgezet door Jared Kushner, de schoonzoon van Trump die als Witte Huis-adviseur gevangenishervormingen in zijn portefeuille heeft. Kim en Jared hebben nog altijd veel contact, vertelt zij in de podcast. Volgens de realityster is hij erg gedreven om de Amerikaanse strafwetten te herzien.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Edmond Dantès

    Krijgt tegenwoordig minder aandacht als ze in haar blote kont loopt, dus moeten er andere manieren gevonden worden om in de belangstelling te komen, anders droogt de geldstroom op en werken is niet echt een optie.