Ga naar de mobiele website
^ Top

Kim Kardashian viert mijlpaal op Instagram

To celebrate reaching 100M followers I'm giving away 100 LuMee cases! To find out how to get yours go to @LuMeeCase

338.7k Likes, 2,052 Comments - Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: "To celebrate reaching 100M followers I'm giving away 100 LuMee cases! To find out how to get yours..."

Kim Kardashian behaalde donderdag 100 miljoen volgers op Instagram. De realityster staat daarmee in de top 10 van meest gevolgde personen. En dat moest en zou de 36-jarige Kardashian natuurlijk vieren.

"Ik kan nog niet geloven dat ik de 100 miljoen volgers op Instagram heb bereikt, dank jullie wel!", schreef Kardashian op haar website. "Om het te vieren wil ik met jullie terugkijken op de collectie van de meest gelikete foto's."

Kardashian publiceerde een aantal foto's uit het verleden en gaf een persoonlijke uitleg hoe de foto tot stand was gekomen. De meeste foto's waren familiekiekjes met echtgenoot Kanye West en hun twee kinderen, dochter North en zoontje Saint.¿

Met het behalen van de mijlpaal van 100 miljoen volgers handhaaft Kardashian zich in de top 10 maar is nog enige afstand verwijderd van de nummer 1: zangeres Selen Gomez, die 120 miljoen volgers heeft.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug