Kim Kardashian trekt zich niets aan van kritiek en poseert naakt in boom

Kim Kardashian.
ap Kim Kardashian.
Kim Kardashian heeft weer eens een naaktfoto van zichzelf gedeeld op social media. Deze keer poseert de realityster in een boom. Op de foto draagt ze alleen een paar bergschoenen. Het beeld is onderdeel van een nieuwe fotoboek, zo blijkt uit het bijschrift.

"Zo vereerd om weer door Mert en Marcus gefotografeerd te worden voor hun nieuwe boek. Al twintig jaar in de planning", schrijft Kim over het nieuwe werk van fotografen Mert Alas en Marcus Piggott, dat binnenkort verschijnt. In de Instagrampost heeft Kim sterretjes over haar borsten geplakt, of dat in het boek ook het geval is, is niet duidelijk.


So honored to have been photographed by Mert and Marcus for their book new book! 20 years in the making! It's out on Sept 7th in NYC #mertandmarcus @mertalas @macpiggott #taschen

504.1k Likes, 7,109 Comments - Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: "So honored to have been photographed by Mert and Marcus for their book new book! 20 years in the..."

Kritiek
De post komt twee dagen na opmerkingen van Sharon Osbourne over de gewaagde kiekjes van Kim en haar (half)zussen. "Kim doet alles onder het mom van feminisme, maar dat is geen feminisme. Die meiden leven van hun lichaam. Half LA is daar overheen geweest, en alles wat ze doen, van de sekstape tot de doorschijnjurken en de sportkleding, alles gaat over seks, niet over vooruitgang voor vrouwen", zei de presentatrice in een interview met de Telegraph.

Hoerig
"Als Kim met haar lichaam wil pronken is dat prima. Maar dat is geen feminisme, dat is hoerig. En er is niks mis met hoerig zijn, maar onthoud altijd wat je bent", besluit Osbourne.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Chera C.

  Niet meer interessant

 • eric debanne

  Wat is er hier iets moois aan ? Te gek voor woorden !

 • Jurgen Van Den Bergh

  Sharon Osbourne slaat hier de nagel pal op de kop. Beter kan je die Kardashians niet verwoorden.

 • Bert Ozares

  @ Daniel Collier Tepels zijn verboden op Instagram vandaar die sterretjes.

 • Daniel collier

  Zeer mooie foto,maar waarom die sterretjes.