Kim Kardashian sleept plastisch chirurg voor de rechter

UNKNOWN
Kim Kardashian heeft een plastische chirurg in Mexico voor de rechter gedaagd omdat hij haar foto gebruikte op een reclamebord voor zijn zaak.

Dokter Victor Ramirez dacht dat hij ermee weg zou komen toen hij een foto van KK in bikini gebruikte voor een reclamebord in Mexicali (vlak bij de grens met Californië) met de slogan 'No arriesgue su belleza, ni su salud' ('Riskeer je schoonheid noch je gezondheid').

"Natuurlijk vroeg ik niet de toestemming aan Kim Kardashian. Ik heb haar nummer niet", zo reageerde de plastisch chirurg toen TMZ.com hem daarover aansprak.

KK zette meteen haar advocaten op de zaak. Kim, die bekent dat ze wel eens Botox heeft gebruikt, stelt dat ze zich niet gauw tot plastische chirurgie zal laten verleiden.

"Ik maak me geen zorgen over ouder worden. Ik zou eventueel een 'lift' overwegen, maar vrouwen in Los Angeles gaan te ver. Ik wil geen opgeblazen lippen en een angstaanjagend naar achter getrokken gezicht. Maar uiteraard heb ik zoals elke vrouw mijn minpunten. Ik ben nooit dol geweest op mijn dijen, maar ik vind wel dat ik een mooie buik heb. Tenminste, als ik fit ben. Daarom werk ik in de fitness met mijn persoonlijke trainer, elke dag een uur. Lopen op de loopband: ik geniet ervan".