Kim Kardashian showt haar afgetraind lichaam in doorschijnende bodysuit

Kanye West en Kim Kardashian.
BELGA - SPW / SplashNews.com Kanye West en Kim Kardashian.
Dat Kim Kardashian graag pronkt met haar rondingen, hoeven we je niet meer te vertellen. Dat was tijdens een date met echtgenoot Kanye West afgelopen weekend niet anders. Al liet ze toen wel héél weinig aan de verbeelding over. 

De 37-jarige realityster verscheen voor een evenement van modefotograaf Marcus Hyde op het toneel in een doorschijnende zilverkleurige bodysuit die op z'n minst gezegd weinig aan de verbeelding overliet. In een mum van tijd verzamelden zich dan ook een zwerm fotografen rond het koppel die gretig hun kans grepen om de weinig verhullende outfit op de gevoelige plaat vast te leggen. 

Kim Kardashian vertoeft dezer dagen meerdere uren per dag in de fitnesszaal om aan haar figuur te werken. Ze schakelt daarvoor de hulp in van fitnesscoach en influencer fitgurlmel, die met haar '8 Week Body Sculptor'-programma veel succes oogst op sociale media. 

De 'Keeping Up With The Kardashians'-ster zou naar verluidt geobsedeerd zijn door het gespierde lichaam en de wespentaille van de Amerikaanse. En dus zwoegt ze zich tegenwoordig urenlang te pletter om hetzelfde resultaat te bereiken. 

Kim Kardashian.
BELGA - SPW / SplashNews.com Kim Kardashian.
Kim Kardashian.
BELGA - SPW / SplashNews.com Kim Kardashian.19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lene Vanboven

  Dat zijn nu eens echt mensen die niet meer weten wat echtheid is. Ze zijn ook maar gewoon deepdown. Op het toilet ruikt het hetzelfde.

 • Lucynda van der Does

  Afgetraind???? Heb je de achterkant wel eebs gezien???

 • Sabine Naudts

  En lachen dat de Kanye weeral doet,weeral aan de azijn gezeten

 • Rudy Callens

  Waarom altijd die familie uit de VS? Hebben wij in Europa geen celebs? Wat interesseert mij die familie? Geen bal!

 • Jean De Grande

  Wat een mager onderstel. Geef mij maar een echte VROUW.