Kim Kardashian pronkt met haar quasi naakte lijf op Instagram

#TBT shooting my @wmag cover

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Waar Kim Kardashian (34) twee weken geleden nog boos was over een van haar verspreide naaktfoto, pronkt ze nu zelf met haar bijna naakte lijf. Op Instagram deelt ze een foto van zichzelf tijdens een shoot voor W Magazine van enkele jaren geleden, enkel bedekt met een dun laagje verf. Jaren geleden vond ze die shoot te naakt, nu is ze er schijnbaar erg trots op.

Trouwe fans van Keeping Up With The Kardashians herinneren zich mogelijk nog de aflevering uit 2011 waar Kim in tranen uitbarst, omdat ze zich misbruikt voelde na een te "blote" fotoshoot. De shoot was voor W magazine, en toen ze een preview van de foto's zag riep ze toen uit "nooit nog haar kleren uit te doen", want dat het "pure porno" was. Nu, enkele jaren later, heeft ze blijkbaar niet zoveel problemen meer met de bewuste fotoshoot.

Vandaag postte ze zelf een foto van die bewuste shoot op Instagram, waar haar hele lijf quasi naakt op te zien is, enkel omhuld door een laagje zilveren verf. In november was de blote kont van Kim al te zien op de cover van Paper magazine, en sindsdien postte ze al regelmatig zonder schroom sexy foto's van zichzelf. Deze foto vormt daarop geen uitzondering.