Kim Kardashian onder de indruk van “dappere” Greta Thunberg: “Ze is exact wat we nodig hebben”

Kim Kardashian wil een ontmoeting met Greta Thunberg
Reuters Kim Kardashian wil een ontmoeting met Greta Thunberg
In een interview met Reuters heeft Kim Kardashian (38) haar bewondering geuit voor klimaatactiviste Greta Thunberg (16). De realityster gaf aan dat ze graag eens uit eten zou willen gaan met de jonge Zweedse en haar familie.  

“Ze is een geweldig jong meisje, en zo dapper en moedig om tegen deze volwassenen in te gaan", liet Kim Kardashian optekenen. “Dat kan erg angstaanjagend zijn. En om dan zo open en eerlijk te zijn, dat is net wat we nodig hebben. Klimaatverandering is een serieus probleem." De realityster hoopte dan ook dat ze Thunberg en haar ouders ooit zou ontmoeten en met hen van gedachten zou kunnen wisselen. 

Kardashian nam het verder ook op voor de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan, die recent onder vuur kwamen te liggen voor het gebruik van privéjets. “Ze zijn zo gepassioneerd door beslissingen die de wereld kunnen veranderen", zei Kim. “Ik vind het nog steeds waardevol en geweldig dat ze aandacht vestigen op die belangrijke bewegingen die moeten gebeuren en waar ze zo gepassioneerd door zijn. Ze veranderen de wereld nog steeds." 
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Elle Devee

  Ja, dat is nogal een referentie hè. Als Kim Kardashian, de autoriteit op gebied van klimaat het zegt zal het wel waar zijn zeker.

 • luc caels

  Het wordt met de dag meer belachelijk.

 • Jo Quinten

  En als Kim Kardashian zich oooermeekermee ermee gaat moeien, is het klimaat gered... Als ze tenminste weet waarover het gaat. Bah.

 • Michel Van der Hoydowch

  Ze vertegenwoordigd compleet het tegengestelde van wat de milieu organisaties staan. Foei foei.

 • Diego Pepre

  De Kardashians hun levensstijl en wat ze promoten is wellicht fantastisch voor het klimaat en het milieu. Als we met 7 miljard zouden leven zoals hen, dan mogen we blij zijn dat de aarde er morgen nog is.