Kim Kardashian leert haar fans hoe je het best m&m's eet

Kim Kardashian.
Shutterstock Kim Kardashian.
De chocoladesnoepjes zijn zo uit het zakje ook lekker, maar Kim Kardashian heeft een eigen manier om ze te eten. Die methode deelde ze met haar fans. De video werd meer dan 3,5 miljoen keer bekeken.

“Ze zijn warm en zacht vanbinnen", zegt de realityster op de korte video die ze op haar twitteraccount deelde over haar ‘geheim’. “Ik doe ze 30 seconden in de magnetron. Dan smelten ze aan de binnenkant en heb je een knapperige buitenkant.”

Ze knijpt de m&m's - met en zonder nootjes - fijn tussen haar vingers waardoor de zachte chocolade eruit druipt. “Probeer het alsjeblieft. Het is zo bevredigend.” Het bericht werd 2400 keren geliket, meer dan 13 duizend keer gedeeld en de video werd 3,6 miljoen keer bekeken. 

Het smelten lijkt in korte tijd populair te worden. Zelfs volgers die eigenlijk afgekickt waren, wagen een kansje. Anderen steken de draak met de eetgewoonten die de Kardashians ons leren. Kourtney Kardashian kwam in 2016 met de techniek die je nodig hebt om Kitkat te eten en Khloé leerde de wereld hoe je oreokoekjes opstapelt. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Andrea Claes

    Wat zou de wereld zijn zonder deze mensen...