Kim Kardashian gaat podcast voor Spotify maken

Invision
Kim Kardashian (39) heeft een deal gesloten met Spotify, waarvoor ze podcasts gaat maken over haar werk voor The Innocence Project. Dat meldt The Wall Street Journal.

Kim Kardashian zal als host en producer verantwoordelijk zijn voor de podcast, samen met televisieproducent Lori Rothschild Ansaldi. Daarin zullen onterechte veroordelingen belicht worden, waarvoor de realityster al enkele jaren samenwerkt met The Innocence Project, een non-profitorganisatie die zich richt op het vrijspreken van onrechtmatig veroordeelde personen. Kardashian wilt zich ook richten op hervormingen in het Amerikaanse strafrecht.

Hoeveel geld Spotify neertelde voor de lucratieve deal, is niet bekend. De streamingdienst heeft duidelijk z’n zinnen gezet op de podcastmarkt, en haalt daarvoor alles uit de kast. Eerder telde de gigant nog 91 miljoen euro neer voor een deal met bekende podcaster Joe Rogan. In dat geval draait het wel al om een bestaand programma dat verhuist naar het platform. Naar alle verwachtingen kreeg Kardashian dus net iets minder aangeboden.

Kim zet zich al een aantal jaar in voor onterecht veroordeelde gevangenen, waarvan er al enkelen mede dankzij haar inspanningen vrij werden gesproken en zelfs uitstel van executie kregen. Het leidde Kardashian zelfs naar het Witte Huis, waar ze met president Donald Trump sprak over het grote aantal onterecht veroordeelde gevangenen. De realityster studeert momenteel rechten en loopt al een tijd lang stage bij een prestigieus advocatenkantoor in San Francisco.

Lees ook:

Van sexy realityster tot gewiekste advocate: de volgende transformatie van Kim Kardashian (+)

Kim Kardashian lanceert documentaire over haar werk met gevangenen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jos Vermeulen

    Daar zit de wereld nu eens echt op te wachten.