Kim Kardashian en Paris Hilton ondervraagd in verkrachtingszaak Ronaldo

Kim Kardashian en Paris Hilton hadden beiden een relatie met Ronaldo.
AFP/Photo News Kim Kardashian en Paris Hilton hadden beiden een relatie met Ronaldo.
De ex-liefjes van Cristiano Ronaldo zouden een goede inkijk kunnen geven in het gedrag van de voetballer. Dat menen de advocaten van Kathryn Mayorga, de vrouw die hem beschuldigt van verkrachting. 

Tot die exen behoren heel wat bekende gezichten, zoals realityster Kim Kardashian en hotelerfgename Paris Hilton. 

Leslie Stovall, de hoofdadvocate van Mayorga, gelooft sterk in de nieuwe aanpak. "Ik wil elke vriendin die hem intiem kent of gekend heeft spreken, zelfs al moet ik ervoor naar het Verenigd Koninkrijk vliegen. Kathryn is vastberaden dat niemand moet afzien zoals zij heeft gedaan. We gaan elke steen omdraaien tot het zover is."

Die ondervraging wordt nochtans een hele klus. Onder andere Gemma Atkinson, Irina Shayk, Nereida Gallardo en Georgina Rodriguez deelden ook al de lakens met Ronaldo, en dat zijn ze nog lang niet allemaal. 
14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • kelly stroobantd

  Begrijp niet goed! Die kan krijgen wie hij wil. Iemand dat zo bezeten is voor zijn sporten kinderen in armen neemt! Het kan maar twijfel tot het tegendeel bewezen is. Tegenwoordig hebben al de mannen de vrouwen aangerand zeker!!’ Je Hoort niks anders!

 • peter van pamel

  Inderdaad, alles draait om geld, zal altijd zo blijven. Als er echt iets geweest is, moet je direct reageren en niet na zoveel jaren na eerst zwijggeld gekregen te hebben. Is toch beste bewijs dat dit enkel om geld draait... Sylvianne De Cock

 • bruno vandenhende

  Begint stilaan een soap te worden...de waarheid zal nooit echt tevoorschijn komen

 • Linda Wellekens

  Waarom ? Ronaldo heeft zwijggeld betaald, is dat niet genoeg bewijs ? Enfin, ik geloof wat die dame zegt, dus dat ze maar genoeg bewijsmateriaal verzamelen :-)

 • MarliesSchoefs

  wie zegt dat het nietvwaar is