Kim en Kanye praten niet meer over politiek (om huwelijk te redden)

Photo News
Kim Kardashian (39) en Kanye West (43) hebben het voorlopig niet meer over politiek. Om de sfeer op vakantie een beetje gezellig te houden, heeft het koppel besloten dat onderwerp even achterwege te laten. Dat melden bronnen aan TMZ.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het stel is nu op vakantie in het Caribisch gebied, maar het zou daarvoor ook al een tijdje niet over politiek hebben gesproken. Kanye wil, ongeacht wat Kim daarvan vindt, door met zijn politieke carrière. Dat zorgt voor de nodige spanningen tussen de twee.

De rapper heeft recentelijk wat uitspraken gedaan die bij Kim niet in goede aarde vielen. Zo zei hij dat hij bij Kim aandrong op een scheiding en op een abortus tijdens haar eerste zwangerschap. Het is al langer bekend dat het stel op politiek vlak nogal verschilt. Zo is Kanye tegen abortus, terwijl Kim zich al jaren inzet voor Planned Parenthood, een organisatie die zich juist inzet voor uitbreiding van de abortuswet.

LEES OOK: 

Kanye West zet presidentscampagne door

“Kim Kardashian en Kanye West proberen relatieproblemen op te lossen op vakantie”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.