Kim droeg zwangere modemissers uit liefde voor Kanye

ap
Zelfs voor de geboorte van dochter North, begon rapper Kanye West al te veranderen voor Kim Kardashian. Zo was hij enkele keren te zien in de realityshow 'Keeping Up with the Kardashians', hoewel hij zijn privéleven zoveel mogelijk geheim probeert te houden. En dat allemaal omdat Kim zijn ware liefde is, zo onthult hij nu zelf. Dat is volgens hem ook de reden waarom Kim de fel bekritiseerde zwangerschapsoutfits bleef dragen: uit liefde, want Kanye had ze gekozen.

"Alles wat ik doe, is voor de liefde. Zo simpel is het", vertelde Kanye aan W Magazine. "Op een bepaald moment, altijd zelfs, is de liefde belangrijker dan je imago, cool zijn of proberen om anderen te imponeren."

Waarmee Kanye wil zeggen dat de realityshow van zijn vriendin absoluut niet cool is en schadelijk voor zijn imago? En als er echt sprake is van ware liefde, waarom liet hij een zwangere Kim dan achter in de Verenigde Staten om een album op te nemen in Parijs?

Dan moest Kim veel meer doen om haar liefde aan Kanye te bewijzen. Zij bleef tijdens haar zwangerschap experimenteren met de designeroutfits die haar aangeraden werden door Kanye, ondanks de harde kritiek die ze daarop kreeg.

Kim en Kanye.
epa Kim en Kanye.

Kanye zelf houdt vol dat hij Kim niet vertelt wat ze moet dragen, maar haar enkel inspiratie geeft. "Niemand kan mijn meisje zeggen wat ze moet doen", zei Kanye daarover aan W Magazine. "Ze heeft enkel wat informatie nodig, waaruit ze verder kan werken."

"Dat Kim die risico's nam en zich toonde aan de wereld, toont hoeveel ze van me houdt. En hoe ze de kans grijpt om te leren", vindt Kanye. "Je hebt miljoenen bedrijven die zeggen: 'dit heeft een impact op je merk of op je fans' en blablabla. Maar Kim ziet altijd de schoonheid."

Kim Kardashian in een van de bekritiseerde outfits.
Todd Williamson/Invision/AP Kim Kardashian in een van de bekritiseerde outfits.