Khloé Kardashian steunt kersverse moeders na bikinifoto: "Natuurlijk is mijn lichaam nog niet perfect"

ANP Kippa
Dit weekend postte Kendall Jenner een bikinifoto van haar zus Khloé online. Op dat beeld ziet de kersverse mama er alweer helemaal strak uit, maar dat komt niet overeen met de realiteit. Dat stelt de realityster, die in april beviel van dochter True, zelf op Twitter.

"Ik zie nu pas de video die Kendall deelde van mij in een bikini ", schreef Khloé gisteren over de Instagram Story, die veel werd gedeeld op entertainmentsites. Die schreven dat de jonge moeder haar platte buik alweer terug had, amper elf weken na haar bevalling. Khloé zelf gaf er een andere verklaring aan: "Godzijdank weet Kendall vanuit welke hoek ze moet filmeen, want ik zie er niet zo uit als in die video." Volgens Khloé is de foto erg flatterend omdat ze erop op haar rug ligt.

De foto van Khloe in bikini, amper 11 weken na haar bevalling.
RV/Instagram De foto van Khloe in bikini, amper 11 weken na haar bevalling.

De realityster gaf eerder al aan dat ze het vervelend vindt als media een vertekend beeld geven van hoe zij herstelt van haar zwangerschap en bevalling. "Ik hou er echt niet van als er wordt geschreven dat ik een enorm aantal kilo's ben verloren op korte tijd, of als mensen beweren dat ik een belachelijk dieet volg", deelde ze een paar weken geleden op Twitter. "Dat geeft een verkeerde boodschap. Ik geloof in het veranderen van je eetpatroon. Diëten zorgen meestal niet voor een langetermijnresultaat. Ik ben er ook van overtuigd dat sporten ongelooflijk gezond is, maar dat iedereen dat moet doen op een manier die in zijn leven past."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.