Khloé Kardashian onder vuur omdat ze bij baby van twee maanden oorbellen liet schieten

Khloé Kardashian liet oorbellen schieten bij haar baby, True.
Instagram Khloé Kardashian liet oorbellen schieten bij haar baby, True.
Khloé Kardashian (34) toonde gisteren een schattig Instagram-filmpje van haar dochtertje, True. Op zich niet opmerkelijks voor een familie die leeft van sociale media, maar het waren de kleine gouden juwelen van de baby die onverwacht veel aandacht trokken.

Vele fans schrokken ervan dat Khloé haar dochtertje, dat op dit moment twee maanden oud is, op zo'n jonge leeftijd al oorbellen gaf. De procedure, waarbij er gaatjes door de oren worden geschoten, is volgens hen veel te traumatisch voor zo'n klein kind. 

"Je geeft te veel om het uiterlijk van je baby en te weinig om haar welzijn", klinkt het. Of: "De Kardashians zijn zo gefocust op hun voorkomen dat ik ervan schrik dat ze nog geen make-up op hun kinderen hebben gesmeerd." 

Vanaf 6 weken is het toegestaan om gaatjes te laten schieten bij een baby. Er waren dan ook enkele ouders die haar verdedigden. "Ik ben geen fan van de Kardashians, maar veel ouders kiezen ervoor om het zo vroeg te doen, omdat oudere kinderen vaak wel oorbellen willen, maar op het moment van de ingreep héél zenuwachtig zijn. Zo willen ze jonge meisjes eigenlijk stress besparen, een baby is die pijn zo weer vergeten." 

Khloé zelf reageerde nog niet op de controverse. 
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Effi Giakouvakis

  Pppfff mensen moeten toch altijd wat te zeggen hebben.. vroeger kregen de meeste meisjes ze al zo jong geschoten.. Zeurpieten hahahaha...

 • Kim Goossens

  Onze tweelingmeisjes kregen afgelopen jaar oorbellen . Ze worden 5 deze zomer en vroegen er zelf om . Bij de een ging het supermakkelijk en ze hield zich sterk . Bij haar zus was het een ramp en al zeker om de 2de te prikke . Dus had ik het geweten .. dan had ik ze ook geprikt toen ze nog veel kleiner waren . Een huilbui en 10 min erna weer vergeten .

 • Jil Heirman

  De echte reden is wel wat anders: veel mensen laten dat zo jong bij hun kind zitten uit angst dat het niet als meisje herkend zou worden. Het is niet normaal dat dat soort onzin je grootste angsten zijn.

 • Mickey Ongaro

  Ik heb ze gekregen toen ik 2 weken oud was en ik heb er echt geen trauma aan overgehouden

 • Ann Sprengers

  Tja... ze doet natuurlijk wat ze wil maar ik vind het persoonlijk niet mooi bij baby’s.