Khloé Kardashian krijgt beeld in Madame Tussauds Las Vegas: ziet u wie de échte is?

Khloé Kardashian krijgt haar eigen wassen beeld.
Twitter/Getty Khloé Kardashian krijgt haar eigen wassen beeld.
Khloé Kardashian is meer dan tevreden met haar wassen beeld dat woensdag in Madame Tussauds Las Vegas onthuld is. De realityster liet dat via Twitter weten. "Dit is echt geweldig! Jullie hebben fantastisch werk geleverd!," aldus Khloé.

De Kardashian-telg doneerde zelf een outfit voor haar wassen evenbeeld: een Good American jeans, een zwarte bodysuit en een paar zwarte Christian Louboutin pumps. Ook volgens fans is Khloé 'zeer goed gelukt'. Op sociale media wordt er enthousiast gereageerd op haar kersverse 'tweelingzus'.

Een jaar geleden werd Kardashian benaderd voor het maken van haar wassen beeld, een proces waarbij ze erg betrokken zou zijn geweest. Momenteel bevindt de realityster zich in Los Angeles bij haar familie en lijkt de relatie met haar vriend Tristan Thompson, die haar meerdere malen bedroog tijdens haar zwangerschap, weer hersteld te zijn. De twee willen niets liever dan samen een gezin vormen met hun pasgeboren dochtertje True.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • eric debanne

    Voor wat heeft ze dit verdient ??? Tussaud is waardeloos geworden Te gek voor woorden....

  • Gerard Braeckmans

    Tussaud is ook niet meer wat het geweest is.