Khloé Kardashian bevallen van een dochter (en haar overspelige vriend was erbij)

RV
Khloé Kardashian (33) is vandaag, donderdag, mama geworden van een dochter. Dat meldt TMZ. De realityster zou volgens insiders op natuurlijke wijze bevallen zijn in een ziekenhuis nabij Cleveland. Haar overspelige vriend Tristan Thompson (27) zou erbij zijn geweest in de verloskamer.

Khloé en Tristan, die vorige maand bekendmaakten een meisje te krijgen, maken een roerige tijd door. De basketballer zou afgelopen weekend in New York zijn vreemdgegaan, terwijl Khloé hoogzwanger thuis zat. Tristan werd gespot met Lani Blair, met wie hij de hele avond en nacht op stap was. De twee keerden samen terug naar zijn hotel en Blair vertrok pas de volgende ochtend weer. De vermoedelijke affaire viel woensdag niet goed bij de fans van zijn basketbalteam Cleveland Cavaliers. Thompson werd uitgejouwd door het publiek toen hij tijdens een reclamebreak door zijn coach in het veld werd gebracht.

Vroege weeën

Door de stress kreeg Khloé woensdag vroeger dan verwacht weeën. Tegen alle verwachtingen in was Tristan Thompson aanwezig bij de bevalling van zijn vriendin. En hij was niet de enige die Khloé bijstond. Ook haar zussen Kourtney en Kim, haar moeder Kris en haar beste vriendin Malika zaten aan het ziekenhuisbed tijdens de bevalling.

Khloé en Tristan zijn anderhalf jaar samen. In december  kondigde Khloé haar zwangerschap aan.

We are ready whenever you are little mama 🦋

Een foto die is geplaatst door null (@khloekardashian) op
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.