Kevin Spacey zoekt hulp na aantijging van seksuele intimidatie

Kevin Spacey win in 2015 een Golden Globe voor zijn prestaties in 'House of Cards'.
EPA Kevin Spacey win in 2015 een Golden Globe voor zijn prestaties in 'House of Cards'.
Kevin Spacey heeft via zijn woordvoerder laten weten hulp te gaan zoeken. De acteur raakte deze week in opspraak, nadat Anthony Rapp hem van seksuele intimidatie beschuldigde toen Rapp 14 jaar oud was. 

Spacey reageerde hierop via Twitter en bood zijn excuses aan. Tegelijkertijd kwam hij ook meteen uit de kast als homo, iets wat hem door veel mensen is kwalijk genomen omdat hij de aandacht hiermee afleidde van Rapp's verhaal.

Nadat er meerdere mannen opstonden die beweerden lastig te zijn gevallen door de tweevoudig Oscarwinnaar, werd ook 'zijn' show House of Cards per direct stopgezet door Netflix.

De woordvoerder van Spacey gaf in het statement geen verdere details over de hulp die Spacey zoekt.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Timmy Langenberg

    Allemaal huichelaars en hypocrieten daar in Amerika. Hoe groter de rijkdom, hoe minder vat men behoudt op de realiteit.

  • Jaak Meyers

    Iedereen verdient een tweede kans. Zeker als hij spijt betuigt. Die man is absoluut niet in mijn achting gedaald. Dat die met de grootste mond en hun zuiver zieltje maar de eerste steen gooien.

  • Edmond Dillien

    Hij zoekt een heel goede advocaat, want dit gaat, naar Amerikaanse normen gemeten, veel geld kosten, he.