Kevin Spacey werd volgens broer zelf misbruikt als kind: “Hij is net als papa geworden”

EPA
Kevin Spacey (59), de acteur die beschuldigd wordt van meerdere ongewenste intimiteiten, werd als kind zelf misbruikt. Dat zegt Randy Fowler, de oudere broer van de gevallen acteur. “Hij is nu net als papa.”

Kevin Spacey, die officieel eigenlijk Kevin Fowler heet, zou als kind zelf jarenlange mishandelingen moeten doorstaan hebben. Dat beweert zijn oudere broer Randy, met wie de acteur al jaren geen contact meer heeft, in een podcast van ‘The Drew and Mike’. Randy beweert dat Kevin de aanranding als kind vreselijk vond, maar er later van ging genieten, waarna hij zelf een dader werd. 

“We werden beiden door onze vader aangerand”, klinkt het in de podcast. Randy vertelt dat hij na verloop van tijd wist te ontsnappen aan ‘het monster’, zoals hij zijn vader noemt, maar dat zijn jongere broertje machteloos stond. “Hij is onze vader geworden”, aldus Randy. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Marens

  Een slachtoffer zou net minder kans moeten hebben om een dader te worden. Dus dit maakt het nog slechter voor Kevin. Sorry, geen medelijden.

 • Wim Van Geyt

  @Ad DE CONINCK VERA: Het is inderdaad niet goed te spreken wat die man heeft gedaan. Maar weet jij zelf wat het misbruik met een kind doet in zijn/haar toekomst? of ze durven niets meer, of ze gaan zelf aan de slag. Die mens had al veel vroeger moeten geholpen worden door therapie of iets dergelijks.

 • Ad DE CONINCK VERA

  Kunnen we eens ophouden met de slachtofferretoriek te koppelen aan daderschap? We evolueren naar een klimaat waarin overlevertjes van seksueel misbruik niet meer zouden durven praten omdat mensen vrezen dat ze hen zelf iets gaan aandoen. Stop daarmee. Nu meteen.

 • Marc Sierens

  Dat zogezegde misbruik is een soap op zijn eigen geworden,hier ook het is alsof er geen bv’s meer zijn die het er niet mee te maken hebben gehad,anders horen ze niet meer bij de club zeker.