Kerst van Victoria Beckham kan niet meer stuk: "Eindelijk heel mijn gezin weer bij elkaar"

David en Victoria Beckham met hun zonen Brooklyn, Romeo Beckham en Cruz Beckham
EPA David en Victoria Beckham met hun zonen Brooklyn, Romeo Beckham en Cruz Beckham
De feestdagen voor de Beckhams kunnen nu al niet meer stuk. Voor het eerst sinds maanden het gezin weer compleet. Oudste zoon Brooklyn vloog van New York naar het ouderlijk huis in Londen en daarmee is mama Victoria meer dan gelukkig, zo laat ze weten via Instagram.

Bij een foto waarop de vier Beckham telgen te zien zijn, schrijft de trotse moeder: "Ik ben zo blij! Al mijn kindjes zijn samen! Brooklyn is weer thuis en ik houd van jullie allemaal; Romeo, Cruz en Harper!"

Brooklyn verliet Londen eerder dit jaar om fotografie te studeren aan de Parsons School of Design in New York. Dat hij het moeilijk heeft zonder zijn twee jongere broertjes Romeo en Cruz en zusje Harper, laat hij geregeld via social media weten. Zo postte hij onlangs een filmpje waarin Harper te zien is, met daarbij de tekst: "Ik mis deze kleine zo ontzettend".

Brooklyns vriendin Chloe is niet mee naar Londen en dus moeten de twee tortelduifjes het stellen met contact via FaceTime of Skype. Beide plaatsten een foto op hun Instagram, waarop ze bellend met elkaar te zien zijn. "Chloe Moretz, ik hou van jou", zette Brooklyn bij zijn foto.

I’m so happy!!! All my babies together!! @brooklynbeckham is home!! Xx Love u @romeobeckham @cruzbeckham #Harper kisses x

Een foto die is geplaatst door null (@victoriabeckham) op

@chloegmoretz ❤️ in love

Een foto die is geplaatst door null (@brooklynbeckham) op
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels