Kendall Jenner viert 21ste verjaardag met sexy jurkje en Rolls Royce

EPA
Kendall Jenner is gisteren 21 jaar oud geworden: een mijlpaal in de Verenigde Staten waar je vanaf die leeftijd wettelijk alcohol mag drinken. De celebrity gaf een groots feest in een club in Los Angeles.

Op haar Instagram plaatste ze een foto van zichzelf in een miniscuul zilveren jurkje (zie hieronder) met het bijschrift 'Vintage Paris Hilton vibes'. Paris Hilton droeg veertien jaar geleden voor haar 21ste verjaardag inderdaad eenzelfde jurkje.

Van haar moeder kreeg Jenner een flink cadeau. Kris trakteerde haar dochter op een Rolls-Royce met een waarde van 250.000 dollar (225.000 euro). Na haar verjaardagsfeestje in een club in Los Angeles, werd Kendall buiten verrast met de auto, waar Kris een flinke strik op had laten zetten. Oudere halfzus Khloe filmde het moment en plaatste de beelden op Snapchat.

Corvette
Het wordt nog lastig voor Kendall om te kiezen met welke auto ze op pad gaat. De 21-jarige zou ook al in het bezit zijn van een Land Rover, een Ferrari en een Corvette.

De hele familie van Kendall aanwezig op het feestje, inclusief halfzus Kim Kardashian en diens echtgenoot Kanye West. Een insider meldt in het  dat de realityster, die zich na een overval in Parijs vorige maand niet veel meer in het openbaar heeft laten zien, in goede stemming was.

vintage Paris Hilton vibes. 21 21.