Kendall Jenner mogelijk getuige in Fyre Festival-zaak

Kendall Jenner is misschien één van de getuigen in de zaak van het Fyre Festival.
EPA Kendall Jenner is misschien één van de getuigen in de zaak van het Fyre Festival.
Influencers die het Fyre Festival hebben aangeprezen, moeten mogelijk getuigen in een rechtszaak over het frauduleuze evenement. Volgens New York Post gaat het onder meer om Kendall Jenner, Bella Hadid en Hailey Bieber.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De modellen werkten mee aan de promotie van het festival. Zo verscheen Bella in een marketingvideo van Fyre en plaatste Kendall een gesponsorde post op Instagram, waarin ze suggereerde dat haar zwager Kanye West zou optreden tijdens het festival.

Een rechter die de faillietverklaring van de festivalorganisatie begeleidt gaf de advocaten in de zaak maandag toestemming de influencers te dagvaardigen. Uit de rechtbankpapieren blijkt dat modellenbureau IMG, waar Hailey en Bella voor werken, zo’n 1,2 miljoen ontving van het Fyre Festival. Het bedrijf van Kendall en het bureau waar model en actrice Emily Ratajkowski onder contract is, kregen ieder 300.000 dollar betaald.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.