Kendall Jenner: “Ik sta altijd achter Caitlyn”

Kendall Jenner
USA TODAY Sports Kendall Jenner
Kendall Jenner baalt van de kritiek die ze krijgt over de band met haar vader, Caitlyn Jenner. Het model liet in haar Instagram Stories weten dat de meeste mensen niets weten over hun relatie.

Caitlyn doet momenteel mee met de Britse versie van ‘I’m A Celebrity, Get Me Out of Here!’ en Kendall kreeg de afgelopen tijd geregeld de vraag waarom ze haar vader daar niet publiekelijk in steunde. Woensdag plaatste ze een foto van Caitlyn in het programma, waarin sterren moeten zien te overleven in de jungle, en zette daarbij: “Ik sta altijd achter je” en “De sterkste persoon op deze aardbol.”

De 24-jarige reageerde in het bericht ook op de kritiek en schreef: “Dat ik niet post, betekent nog niet dat ik haar niet steun. Ik hou van m’n vader.”

Caitlyn ging tot 2015 door het leven als Bruce. Alhoewel haar zes kinderen geen probleem hebben met die transitie, noemen ze de 70-jarige allemaal nog hun vader. In een interview vertelde de realityster eerder dat toen ze aankondigde als Caitlyn verder te gaan, de kinderen zich afvroegen hoe ze haar moesten aanspreken. “Ik zei: papa. Ik zal altijd jullie pa zijn”, aldus de voormalig atleet. “Tot op de dag dat ik sterf ben ik jullie vader, dus voel je niet bezwaard me zo te noemen.”

Rode Neuzen Dag kent vrijdag zijn finale. Met het ingezamelde geld helpt Rode Neuzen Dag onze jongeren sterker te maken, vooral op scholen. Samen met meer dan 2 miljoen lezers gaat HLN voor #generationstronger. Als elke HLN-lezer slechts 1 euro bijdraagt, kan Rode Neuzen Dag een recordsom ophalen in de laatste rechte lijn. Het enige wat je daarvoor moet doen, is een sms sturen. Dat doe je door NEUS te sms’en naar 4666. Met slechts 1 euro kan je dus een wereld van verschil maken. Of het is gelukt, verneem je vrijdag tijdens de grote liveshow op VTM om 20.40 uur.

De post van Kendall.
Instagram De post van Kendall.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.