Kendall en Kylie schikken zaak over Tupac-shirt in der minne

Kendall en Kylie Jenner photoshopten zichzelf op een T-shirt over een foto van Tupac en Biggie heen.
Topshop/TMZ Kendall en Kylie Jenner photoshopten zichzelf op een T-shirt over een foto van Tupac en Biggie heen.
De zaak om de afbeelding van rapper Tupac op een shirt dat Kendall (22) en Kylie Jenner (20) op de markt brachten, is in der minne geschikt. De zussen bereikten volgens TMZ een overeenkomst met de fotograaf van het beeld, Michael Miller, die hen vorig jaar aanklaagde.

De jongste leden van de Kardashian/Jenner-familie gingen in juni door het stof nadat ze veel kritiek hadden gekregen op twee T-shirts. Naast het kledingstuk met Tupac erop, brachten ze ook een shirt uit waar de eveneens overleden rapper Notorious B.I.G. op stond. In beide ontwerpen waren hun eigen foto's over de beelden van de rappers heen geplaatst.

Kendall Jenner plaatste haar foto over die van Tupac en Biggie heen op een T-shirt.
TMZ Kendall Jenner plaatste haar foto over die van Tupac en Biggie heen op een T-shirt.

"Deze ontwerpen waren niet goed doordacht en we bieden onze oprechte excuses aan aan eenieder die zich gekwetst voelt, met name aan de nabestaanden van de artiesten", aldus het duo. "We zijn grote fans van hun muziek en het was niet onze intentie om oneerbiedig om te gaan met deze culturele iconen."

De T-shirts werden daarop uit de handel gehaald, maar fotograaf Miller en de nabestaanden van Notorious B.I.G. zetten hun juridische strijd voort. De rechtszaak van de familie van Biggie is nog altijd niet van de baan.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.