Kelly Clarkson heeft haar eigen coronadrama: “Ik moest m’n behoefte doen op het potje van m’n zoon”

Kelly Clarkson.
Willy Sanjuan/Invision/AP Kelly Clarkson.
De quarantaine van Kelly Clarkson (37) en haar gezin brengt zo z'n eigen uitdagingen met zich mee. De zangeres liet zondag op Twitter weten dat de leidingen in haar huisje in de bergen van Montana bevroren waren. En dat had gevolgen voor het toiletgebruik van de familie.

“De riolering in onze berghut is bevroren. Geen grap: ik heb zojuist het potje van mijn peuter moeten gebruiken", bekende Kelly op Twitter. "En zo hebben we geen trots of schaamte meer. Elk dag brengt ons weer iets waarvan ik dacht dat ik het nooit zou doen.”

De zangeres en presentatrice zocht haar toevlucht in Montana, met haar man en twee kinderen, nadat de opnames van haar talkshow moesten worden gestaakt door het coronavirus. Ook haar concertreeks in Las Vegas werd om die reden uitgesteld.

Kelly houdt haar volgers geregeld op de hoogte van het wel en wee in haar vakantiehuis. Een paar dagen geleden deelde ze een clipje waarin ze in de badkamer het nummer ‘Vanishing’ van Mariah Carey zong. Die kon dat wel waarderen: "Wat een prachtige uitvoering", liet Mariah in de comments weten. "Ik weet dat je normaal acht dagen per week en dertig uur per dag werkt, dus dit moet een hele aanpassing voor jou zijn (net als voor ons allemaal!). Blijf de video's sturen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.