Keanu Reeves past voor begrafenis eigen vader

EPA
Keanu Reeves (54) was niet aanwezig op de begrafenis van zijn vader Samuel Reeves. De vader van de acteur is al decennia verslaafd aan heroïne, en liet zijn zoon in de steek toen hij nog een kind was. Toch smeekte Samuel de afgelopen jaren om een verzoening, maar daar wilde Keanu niet van weten.

“Keanu heeft alle banden met zijn familie doorgeknipt”, zeggen insiders. “Het was nochtans Samuels laatste wens om het bij te leggen met zijn zoon. Maar hij heeft Keanu in geen jaren gezien of gehoord. Samuel wist dat hij het verknald had en wilde orde op zaken stellen, aan een band werken met zijn zoon. Maar hij kreeg geen gehoor.”

Volgens bronnen zou ook de rest van de familie nog steeds op een verzoening aansturen. “Maar ze beseffen dat ze Keanu wellicht nooit meer zullen zien.” De ouders van Keanu gingen uit elkaar toen hij 15 jaar was. De acteur en zijn moeder gingen in Los Angeles wonen, Samuel trok naar Hawaï, waarna hij in een neerwaartse spiraal terechtkwam.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • bryan de ceuster

  Wat een egoist die vader! Nog snel voor hij sterft zijn geweten proberen te zuiveren door alle banden proberen te herstellen. Goed dat Keanu er niet op ingegaan is!

 • De Waen Luc

  groot gelijk.....

 • stefan crama

  Die vader is allesbehalve een vader en Keanu heeft daar gelijk in.

 • Freddy De Vos

  Als dit Keanu zijn keuze is, moet men dat respecteren. Ik wil mijn moeder ook nooit meer zien, na een zware mishandeling in mijn jeugd.