Katy Perry zakt in elkaar na gaslek tijdens opnames ‘American Idol’

Katy Perry stort in.
Twitter Katy Perry stort in.
Tijdens de opnames van de audities van ‘American Idol’ is de studio geëvacueerd in verband met een gaslek. Op beelden van de uitzending van aankomende zondag is te zien hoe juryleden Katy Perry, Luke Bryan en Lionel Richie opmerken dat ze gas ruiken, waarna iedereen het gebouw moet verlaten.

Perry lijkt zich in het clipje, dat People gisteren online zette, als eerste te realiseren dat er iets niet goed gaat in de studio. “Ruiken jullie ook gas? Het is best intens’’, vraagt ze aan haar collega’s. Bryan laat vervolgens aan de producenten weten dat er een flinke propaanlucht hangt. De zangeres staat vervolgens op omdat ze licht in haar hoofd wordt.

In de video is te zien hoe de brandweer met flink materiaal uitrukt voor het gaslek. De juryleden staan dan buiten en de clip eindigt met Perry die zegt: ‘Ik voel me niet goed’ en dan op de grond valt. Het filmpje is daarna meteen afgelopen, waardoor niet helemaal duidelijk is of de zangeres echt buiten westen is geraakt, of een grapje maakt.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Michel Philippe

    Eenmaal buiten en dan nog in zwijm vallen. Dat trekt natuurlijk meer de aandacht. Ik gun Katy Perry overigens haar succes, daar niet van.

  • Max Aereinck

    Helemaal Fake. Brandweermannen die een gasmeting uitvoeren bij een brandend haardvuur???? En daarna vrolijk een dansje meedoen dat er erg goed gechoreografeerd uitziet?

  • Max Aereinck

    Propaan is op zich reukloos. Er wordt net als bij andere brandbare gassen mercaptaan als waarschuwend middel aan toegevoegd voor de typerende, stinkende geur. Katy Perry speelt duidelijk een spelletje want propaan is in die kleine hoeveelheden niet verstikkend