Katie Price ontsnapt op het nippertje aan een faillissement

Photo News
Katie Price heeft een persoonlijk faillissement weten te voorkomen door een schikking te treffen met haar schuldeisers. Dit meldt de BBC.

De 40-jarige Britse tv-persoonlijkheid verscheen vanmorgen bij de rechtbank omdat er van haar fortuin van 50 miljoen euro niets meer over is. Het voormalige glamourmodel heeft grote schulden opgebouwd bij aannemers die haar huis hebben opgeknapt in het Engelse graafschap West Sussex. Het huis bevond zich in zeer slechte staat en had groot onderhoud nodig.

De rechter kreeg te horen dat ze een betalingsregeling heeft getroffen met haar schuldeiser s. Daarop zag de rechter af van het uitspreken van een faillissement.

Price begon haar carrière als glamourmodel onder de naam Jordan. Nadat haar televisiecarrière in 2004 van de grond kwam door haar deelname aan het realityprogramma ‘I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!’, schakelde ze over op haar echte naam.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.