Kate Upton: "Nooit gezegd dat ik kleinere borsten wilde"

Kos
Kate Upton ontkent dat ze gezegd zou hebben dat ze kleinere borsten wil. Het Sports Illustrated-model werd eerder deze week in media wereldwijd geciteerd: "Elke dag wens ik dat ik kleinere borsten had", zou ze hebben gezegd.

"Niet waar", verklaarde Upton op de Australische radiozender 2DayFM. "Is het niet schattig telkens de media iets verzinnen? Het is verdorie mijn lijf, ik zal zelf wel zeggen hoe ik me er bij voel!".

"Ik heb dat dus nooit gezegd. Als iemand me de vraag zou stellen en de moeite zou doen te luisteren naar wat ik over mijn eigen lichaam te zeggen heb, zou ik zeggen dat ik me voel zoals alle vrouwen. Niemand is perfect. Soms voelen mijn borsten zich niet op hun b est, maar ik hou van mijn lichaam. Ik ben altijd enorm dankbaar geweest voor wat Moeder Natuur me heeft geschonken".

De 21-jarige Upton liet haar fans ook via Twitter weten dat ze tevreden is met haar figuur. "Soms ben ik onzeker, maar ik hou van mijn lichaam en ik ben trots op elk deel ervan en zou er nooit iets aan veranderen".