Karl Vannieuwkerke pronkt met nieuwe liefde

Karl Vannieuwkerke en Caroline Vereenooghe
Instagram Karl Vannieuwkerke en Caroline Vereenooghe
Karl Vannieuwkerke (47) heeft een nieuwe vriendin, dat maakte de sportjournalist bekend via zijn Instagramaccount. Caroline Vereenooghe is dierenarts gespecialiseerd in sportpaarden en afkomstig uit het West-Vlaamse Leke.

De presentator is samen met zijn nieuwe liefde op reis in het Spaanse San Miguel de Salinas, een dorpje in de provincie Alicante. "In Love", schrijft Vannieuwkerke bij zijn foto.

❤️ @caroline1oog #inlove

Een foto die is geplaatst door null (@kvannieuwkerke) op

Caroline, een dertiger, is dierenarts, gespecialiseerd in sportpaarden en ontwikkelde ook zelf enkele specifieke producten. Ze is afkomstig uit Leke, een deelgemeente van het West-Vlaamse Diksmuide, waar ook de kinderen van Karl voetballen. Ook Caroline plaatste al een foto op Instagram om hun liefde te tonen.

💕

Een foto die is geplaatst door null (@caroline1oog) op

Karl Vannieuwkerke maakte vorige maand bekend dat hij uit elkaar ging met zijn vrouw Ellen. Het koppel was achttien jaar getrouwd en heeft twee kinderen, Jef (14) en Marte (13). “Het klopt dat mijn vrouw en ik na bijna 18 jaar een paar maanden geleden besloten hebben om een punt te zetten achter ons huwelijk. We waren de voorbije jaren uit elkaar gegroeid, maar gaan in de beste verstandhouding uit mekaar. We staan allebei voor 100% achter deze keuze. Onze kinderen zullen in de toekomst altijd centraal staan in alles wat we doen. Voor de rest komen we hier niet meer op terug”, liet de sportjournalist toen optekenen.
103 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erwin Vandriessche

  Oh die reacties toch! Wie gaat dit in Godsnaam eigenlijk aan! Zij moeten toch weten wat ze doen en laten, gebeurt toch in iedere familie heden ten dage. Beter in vrede uiteen dan in strijd bijeen.

 • joanna clinck

  waarom moet dat in de media!!

 • Kris Heyvaert

  Ik lees hier van sommigen: schande, of , zo snel.. Weet er iemand in feite of het Karl zijn beslissing was dat zijn huwelijk ging stoppen? Wie zegt dat zijn ziekte niet mee aan de basis lag? En op die ‘zo snel’: hoe lang moet iemand alleen blijven na een scheiding, zelfs na een overlijden? 1, 2, 10 jaar? Zover ik weet kiest niemand het moment dat hij verliefd wordt maar gebeurd dit gewoon

 • Peter Gijselaar

  Ik geef hem 8 maand.

 • rudiger lampaert

  Laat die mensen toch gerust, het kan iedereen overkomen ook in een goed huwelijk.