Kanye West wil beeld van billenpartij Kim Kardashian

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Kanye West houdt zoveel van de rondingen en billen van Kim Kardashian dat hij ze graag wil laten vereeuwigen in een standbeeld. De rapper is op zoek naar een beeldhouwer die een levensgroot beeld van zijn vrouw kan maken.

West zou zijn plannen onthullen in een nog uit te zenden aflevering van de televisieserie Keeping Up With The Kardashians, zo meldt The Daily Star. De rapper hoopt dat een kunstenaar in staat is om Kim neer te zetten in dezelfde pose als zangeres Grace Jones aanneemt op de cover van haar album Island Life uit 1985. "Ik zou heel graag zien dat Kim wordt vereeuwigd", zou West hebben gezegd.  

Naaktfoto
Volgens een medewerker van de omroep die de realityshow van de Kardashians uitzendt, zou West er zelfs even aan hebben gedacht om de recente naaktfoto van Kim op de cover van Paper Magazine in steen uit te laten hakken.

Maar omdat het beeld in de grote hal van hun grote huis in Hidden Hills, Los Angeles, moet komen te staan, heeft hij van dat idee afgezien. "Dus heeft hij nu gekozen voor de pose van Grace Jones, hoewel het zeer de vraag is of Kim een tijd in zo'n positie kan stilstaan."

Ruzie
Overigens meldde dezelfde The Daily Star enkele dagen geleden nog, dat het showbizz-koppel de laatste tijd flink aan het ruziën is. De spanningen van de laatste tijd zouden vooral te maken hebben met de familieleden van Kim en haar pikante blootfoto's voor het blad Paper Magazine. "Ze zijn het regelmatig oneens over Kims carrièrekeuzes'', aldus de bron die ook aangaf dat Kanye hierin graag meer betrokken zou worden.

Kanye West en Kim Kardashian
AFP Kanye West en Kim Kardashian