Kanye West mag zich officieel miljardair noemen

AP
Kanye West (42) heeft een langgekoesterde wens in vervulling zien gaan. Zakenblad Forbes heeft de man van Kim Kardashian een plekje op de miljardairslijst gegeven, en daarmee mag de rapper zich officieel miljardair noemen.

Forbes schat het vermogen van Kanye West op zo’n 1,2 miljard euro. Dat heeft de rapper volgens het zakenblad voornamelijk te danken aan zijn Yeezy-schoenenlijn, die hij samen met Adidas heeft ontwikkeld. 

Kanye vond het erg belangrijk om officieel erkend te worden als miljardair. Toen hij vorig jaar de cover van het blad sierde, beklaagde hij zich er publiekelijk over dat hij maar geen miljardair werd genoemd. Zijn schoonzusje Kylie Jenner stond wél al in de lijst, met een geschat vermogen van 1 miljard.

Kanye is overigens nog maar de tweede Amerikaanse rapper die de lijst weet te halen. Jay-Z was vorig jaar de eerste die zich hip-hop-miljardair mocht noemen.

LEES OOK: 

Kanye West geeft drankprobleem toe: “Ik stond ’s morgens op en greep naar vodka”

Goede hekken maken goede buren: deze beroemdheden staan op voet van oorlog met omwonenden

6-jarige North zet mama Kim Kardashian op haar plaats tijdens live video: “Hou je bezig met je kinderen”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.