Kanye West door het stof nadat hij hele première op zijn telefoon zit te tokkelen

REUTERS
Kanye West heeft zijn excuses aangeboden aan de acteurs van de theaterproductie ‘The Cher Show’. Kanye West heeft genoten van de voorstelling en verontschuldigt zich voor "zijn gebrek aan etiquette".

Acteur Jarrod Spector merkte op dat Kanye tijdens de première van de musical gisterenavond voortdurend op zijn telefoon bezig was. "Hey Kanye, zo cool dat je er bent. Als je even opkijkt van je telefoon kun je zien dat we een show opvoeren hier. Het is onze openingsavond, dat is nogal een ding voor ons. Hartstikke bedankt", twitterde Spector tijdens de voorstelling.

Kanye, die de première in New York bijwoonde met zijn vrouw Kim Kardashian, reageerde schuldbewust met een verklaring op Twitter. "Aan Cher en het team van ‘The Cher Show’. De dynamiek in de relatie van Cher en Sonny zorgde ervoor dat Kim en ik elkaars hand pakten en samen 'I got you babe' zongen. Vergeef me mijn gebrek aan etiquette. We hebben zoveel waardering voor de energie die jullie hebben gestoken in het maken van dit meesterstuk."

‘The Cher Show’ draait om het leven en de carrière van Cher. Drie verschillende actrices spelen de zangeres in verschillende fases van haar leven. Jarrod speelt in het stuk Sonny Bono, de ex-man van Cher.

Photo News1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mark De vos

    Dat moest je eens in zijn flutshows proberen.