Kanye West biedt muziekrechten aan voor 'Deadpool'

Kanye West
EPA Kanye West
Kanye West is een grote fan van antiheld 'Deadpool'. Op Twitter bedankte hij dinsdag de makers van de films voor hun innovativiteit.

Wel suggereerde de rapper daarbij dat de componisten van de films wel erg geïnspireerd waren door zijn muziek. Kwaad leek de man van Kim Kardashian daar niet over te zijn. "Ik had mijn rechten zo aangeboden voor 'Deadpool'."

Hoofdrolspeler en producent Ryan Reynolds reageerde al snel op de tweet, en dan met name op de Kanye-invloeden op de muziek. "Eens. Ik zal eens een stevig gesprek voeren met Celine Dion", schreef hij met een knipoog naar het openingsnummer van de sequel, dat de Canadese zangeres speciaal voor Deadpool opnam.

Kanye kwam later met nog een tweet om zijn lof voor 'Deadpool' te uiten. "Jullie aanpak en het schrijfwerk is zo vernieuwend, ik vind het geweldig hoe jullie de vierde muur doorbreken." Hij herhaalde daarin dat hij openstaat voor een samenwerking. "Bedankt voor jullie innovativiteit en onthou alsjeblieft dat ik zo toestemming geef voor de muziek volgende keer."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.