Kaley Cuoco woont na een jaar nog steeds niet samen met echtgenoot Karl Cook

Kaley Cuoco en echtgenoot Karl Cook
ap Kaley Cuoco en echtgenoot Karl Cook
Actrice Kaley Cuoco (33) trouwde een jaar geleden met ruiter Karl Cook (28), maar het paar woont nog steeds niet samen. “Het leven draait om balans”, vertelde de actrice op een evenement, al is ze wel van plan om binnenkort toch de sprong te wagen. 

Kaley Cuoco mag dan al een jaar getrouwd zijn met Karl Cook, dat wil niet zeggen dat de twee al hun vrije tijd samen doorbrengen. Het koppel woont zelfs niet samen, vertelde de ‘Big Bang Theory’-actrice tijdens de Veuve Clicquot Polo Classic aan Extra. “Het leven draait om balans”, liet ze optekenen. “Het is geweldig - we bouwen ons droomhuis, dus binnenkort gaan we samen in ons huis wonen. Maar op dit moment werkt het prima voor ons. Ik heb er geen probleem mee.” 

Het is niet de eerste keer dat Cuoco in de pers over haar onorthodoxe woonsituatie vertelde. In augustus zei ze aan E! News: “We hebben een erg onconventioneel huwelijk. We spenderen veel tijd op verschillende locaties. En we zijn niet elke dag samen. Voor ons werkt dat goed.” Maar eens hun huis klaar is, komt daar verandering in: “Dan zullen we voor altijd onder hetzelfde dak wonen.” 

Paltrow

Cuoco is niet de enige die binnen haar huwelijk liever wat meer tijd apart doorbrengt. Ook Gwyneth Paltrow ging pas een jaar na haar huwelijk met Brad Falchuk samenwonen. In augustus vertelde ze aan InStyle: “Het getrouwde leven gaat echt heel goed. We namen een jaar de tijd om iedereen in de familie eraan te laten wennen, en deze maand gaan we dan samenwonen!” Amper enkele maanden eerder moest Paltrow nog niets weten van samenwonen. In The Sunday Times vertelde ze toen openlijk dat haar ‘intimiteitsleraar’ haar aanraadde om een soort ‘polariteit’ in haar huwelijk te creëren. Dat deed ze door niet samen met haar echtgenoot in één huis te gaan wonen, maar door elk een eigen huis in Los Angeles te behouden. Falchuk verbleef evenwel minstens vier dagen in de week bij haar, vertelde ze erbij. “Al mijn getrouwde vrienden zeggen dat de manier waarop we leven, ideaal klinkt en dat we niets moeten veranderen”, zei ze nog. Op die manier wilden Paltrow en Falchuk de samensmelting van hun families iets gemakkelijker maken. De actrice heeft namelijk twee kinderen - Apple en Moses - uit haar relatie met Chris Martin, en ook Falchuk heeft twee kinderen uit een eerder huwelijk. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.