K3'tje Marthe en Viktor Verhulst uit elkaar

Marthe en Viktor zijn uit elkaar.
Instagram Marthe en Viktor zijn uit elkaar.
"Lieve allemaal, Na lange en intense gesprekken zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het beter is om elk onze eigen weg te gaan en ons leven verder te zetten als goede vrienden." Zo kondigde Marthe De Pillecyn (22) haar breuk met Viktor Verhulst (24) aan op Instagram.

"We hebben samen een fantastisch mooie tijd beleefd en hebben elkaar altijd gesteund. Dit zal niet veranderen in de toekomst. We koesteren onze mooie periode samen en hebben voor altijd een plekje in elkaars hart. We gaan zonder ruzie uit elkaar en hopen dat onze privacy gerespecteerd wordt zodat we deze moeilijke beslissing een plaats kunnen geven. Liefs, Marthe & Vik." 

Naast de triestige woorden deelde ze een paar foto's van zichzelf en Viktor in betere tijden. Viktor postte exact dezelfde boodschap op zijn eigen account. Vorig jaar werden ze nog verkozen tot 'Mooiste BV-koppel' op de Story Awards. Op het podium deelden ze toen hun eerste publiekelijke kus. 

De twee hebben samen twee katten, Modest en Vermeersch, vernoemd naar personages uit 'Samson & Gert'. Beide viervoeters hebben een groot Instagram-gevolg. Wie de voogdij over de beestjes zal krijgen is nog niet geweten.

Het koppel was samen sinds mei 2016, zo'n half jaar nadat Marthe aan de slag was gegaan als één van de nieuwe leden van K3. De meidengroep valt onder Studio 100, waarover Viktors vader Gert de leiding heeft.

Miauw! Mijn baasje @viktorverhulst en ik zijn altijd heel proper 😺. Na 🚽 altijd 🛁! #catsofinstagram

Een foto die is geplaatst door null (@vermeerschverhulst) op

Mijn grote liefde. ❤️

Een foto die is geplaatst door null (@viktorverhulst) op
71 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Josilen Van damme

  Als deze 2 mensen beslissen om als vrienden uit elkaar te gaan is dat toch hun goed recht zeker, al die negatieve commentaren hoeven helemaal niet ! Het zal zo al moeilijk genoeg zijn!!

 • ETIENNE BOECKX

  Fantastisch nieuws zeg ! Ik wist al niet goed meer hoe ik mij moest houden in deze wereld maar nu ik dit verneem leef ik weer helemaal op bedankt !!

 • Alfons Thijs

  Haha meest gelezen. Wat een doelgroep

 • chrisje truyers

  Zo zie je maar ...geld en roem is niet het belangrijkste in je leven. Wat ik spijtig vind voor het ex-vrinndje van Marthe is dat ze hem opeens heeft gedumpt om nu tot het besef te komen dat Vic de aard heeft naar zijn vader. Victor zal zeggen.....Er loop nog genoeg wild rond.

 • Roy Cooks

  Moet men dat wereldschokkend nieuws nu niet in op stenen tafelen beitelen, zodat men het binnen vele eeuwen nóg kan lezen??