Justin Timberlake helpt fan met babynieuws

Justin Timberlake tijdens een optreden op Madison Square Garden voor zijn 'Man of the Woods Tour' op 22 maart 2018.
Evan Agostini/Invision/AP Justin Timberlake tijdens een optreden op Madison Square Garden voor zijn 'Man of the Woods Tour' op 22 maart 2018.
Justin Timberlake (31) heeft maandagavond zijn concert stilgelegd voor een fan. De vrouw hield een bordje omhoog waarop ze de zanger vroeg haar zwangerschap wereldkundig te maken.

Justin stopte met zingen en pakte de aankondiging van Darcell Baxtresser aan, waarop de zanger iedereen in het stadion liet weten dat de baby begin november wordt verwacht. Hij gaf de kleine gelijk een bijnaam: Baby Bax.

De aanstaande moeder vertelde dinsdag aan E! dat ze al sinds haar zesde fan is van Justin. "Dus als ik iemand in de wereld het nieuws bekend wilde laten maken, dan was hij het." Er was een klein probleem: Darcell had haar familie nog niet op de hoogte gesteld van het heugelijke nieuws. "Ik heb ze snel de video van Justin gestuurd en ze waren allemaal door het dolle heen."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.