Justin Timberlake en Jessica Biel voor het eerst weer samen gespot

Jordan Strauss/Invision/AP
Justin Timberlake (38) en Jessica Biel (37) zijn samen gespot door paparazzi. De twee gaan door een moeilijke periode nadat er foto’s uitlekten van de 38-jarige zanger die het iets te gezellig maakte met een andere vrouw.

In november bood Timberlake zijn excuses aan voor zijn gedrag tijdens een avondje uit met een mede-actrice, nadat hij een storm van kritiek over zich heen kreeg. Hij werd gespot door paparazzi toen hij in een bar in New Orleans - waar hij verbleef voor de opnames van de film ‘Palmer’ - de hand vasthield van een andere vrouw, actrice Alisha Wainwright. Meteen gonsde het van de geruchten: houdt de zanger er een affaire op na en bedriegt hij zijn vrouw Jessica Biel? 

In een poging de gemoederen te bedaren trok Justin naar de sociale media. “Ik heb die avond te veel gedronken en heb spijt van mijn gedrag. Sorry, ik zou beter moeten weten”, schreef hij op Instagram. “Dit is niet het voorbeeld dat ik wil zijn voor mijn zoon. Ik bied mijn excuses aan mijn geweldige vrouw en familie aan voor deze gênante situatie. Ik blijf erop focussen de beste vader en echtgenoot te zijn die ik kan zijn. Nu was ik dat niet.” Het koppel lijkt het voorval achter zich te hebben gelaten, want ze werden voor het eerst weer breedlachend in het openbaar gespot.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • christophe laporte

    Die Jessica Biel is nog steeds één van de knapste vrouwen op aarde. Niet te veel fik fak aan...naturel in al haar pracht.