Justin Timberlake doneert concertopbrengst aan slachtoffers van overstromingen

EPA
Justin Timberlake (38) schenkt een deel van de opbrengst van zijn concert in Omaha aan de slachtoffers van de overstromingen in de Amerikaanse staat Nebraska. Dat heeft de zanger bekendgemaakt tijdens de show.

Justin doneert daarnaast zelf ook een bedrag en concertorganisator Live Nation doet dat ook. Daarnaast zal het drankmerk Bai, een van de sponsoren van Timberlakes tournee, water sturen naar de getroffen gebieden. "Wanneer ik zeg 'we' dan bedoel ik ook echt dat iedereen doneert", zei de zanger.

Nebraska werd, net als staten Wisconsin en Iowa, wekenlang getroffen door zware regenval. Dit resulteerde in zware overstromingen in Nebraska. De schade wordt geschat op meer dan 1 miljard dollar.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.