Justin Theroux beticht buurman van mishandeling

EPA
In de langslepende juridische strijd over renovaties, heeft Justin Theroux (47), de ex-man van Jennifer Aniston, zijn buurman uitgemaakt voor mishandelaar. Volgens de acteur hoorde hij de man onlangs nog schreeuwen tegen zijn echtgenote, waarna de buurvrouw in het gebouw werd gezien met een blauw oog.

“Omdat mijn appartement direct boven dat van de Resnicows ligt, heb ik de pech al jaren te horen hoe meneer tegen zijn vrouw schreeuwt en scheldt. In sommige gevallen heeft dat geleid tot telefoontjes naar de noodcentrale”, meldt Justin in rechtbankpapieren, zo weet de New York Post. “Hoewel ik niet zeker kan weten of de verwondingen van mevrouw een resultaat zijn van die nachtelijke ruzie, wil ik dit toch graag onder de aandacht van de rechtbank brengen, want het lijkt erop dat pogingen de politie in te schakelen hun doel niet hebben bereikt.”

Zowel de buurman als zijn vrouw ontkennen. Barbara Resnicow laat in een verklaring weten dat ze eerder deze maand is gevallen, en daardoor een blauw oog opliep. Het koppel vertelt ook dat de vrouw slechthorend is, en haar echtgenoot daardoor geregeld op luide toon met haar communiceert. Ze beschuldigen Justin ervan de man zwart te maken, alleen om een burenruzie te beslechten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.