Justin moet nog even wachten: Hailey Baldwin denkt nog niet aan kinderen

Justin Bieber en Hailey Baldwin in de tribune bij een hockeywedstrijd tussen de Philadelphia Flyers en de Toronto Maple Leafs in Toronto op 24 november 2018.
AP Justin Bieber en Hailey Baldwin in de tribune bij een hockeywedstrijd tussen de Philadelphia Flyers en de Toronto Maple Leafs in Toronto op 24 november 2018.
Het zal nog even duren voor Justin Bieber (24) en Hailey Baldwin (22) luiers inslaan. Het echtpaar wil uiteindelijk wel kinderen, maar voorlopig nog niet. Dat vertelt Hailey in een interview met Vogue Arabia.

“Ik hou van kinderen en ik kan niet wachten tot ik ze zelf krijg. Dat ligt nu ook meer in de lijn der verwachting, maar het zal zeker nog even duren”, aldus het model. Als dochter van Stephen Baldwin weet Hailey hoe het voor haar kinderen zal zijn om een bekende vader te hebben. Toch heeft ze zelf in haar jeugd niet veel meegekregen van het sterrendom van haar pa, zo vertelt ze in het interview.

“Mijn ouders hebben mijn zus en mij zo ver van Hollywood opgevoed, dat je bij ons thuis niets terugzag van de showbusiness”, herinnert ze zich. “Ik heb een normale jeugd gehad. Ik kwam pas meer in de spotlight te staan toen ik 19 was.”

Justin vroeg Hailey in juli ten huwelijk op de Bahama’s. In september staken de geruchten de kop op dat de twee in het geheim waren getrouwd. Op de Amerikaanse feestdag Thanksgiving eerder deze maand bevestigde Justin hun huwelijk. “Mijn eerste Thanksgiving als getrouwde man”, schreef hij bij een foto.

Hailey Baldwin in de eindjaarscampagne van kledingmerk PrettyLittleThing.
Photo News Hailey Baldwin in de eindjaarscampagne van kledingmerk PrettyLittleThing.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.