Justin Bieber wacht tot Selena zegt dat hun relatie officieel is

EPA
Selena Gomez (25) en Justin Bieber (23) zijn sinds kort weer een koppel. Waarom schreeuwt Bieber, die altijd was blijven hopen op een nieuwe kans, dat dan niet van de daken? "Hij wacht tot Selena zegt dat het oké is," zegt een insider. "Zij heeft de touwtjes in handen."

"Het enige dat tussen een openbare relatie en Justin Bieber staat, is Selena Gomez," klinkt het. "Justin zou niets liever doen dan zijn liefde aan de wereld tonen, maar zij is terughoudend. De relatie verliep sowieso al sneller dan gepland. Ze hadden het eigenlijk rustig aan willen doen tussen hen twee, maar de gevoelens waren zo sterk dat ze al vrij snel terug een koppel waren."

"Nu wacht hij op groen licht van Selena voordat hij een officiële boodschap de wereld in stuurt. Hij weet dat hij haar in het verleden verkeerd behandeld heeft, en nu wil hij zijn nieuwe kans gebruiken om het goéd te doen. Uiteindelijk zit er ook geen haast achter, omdat ze op alle vlakken al terug samen zijn. Ze hebben het gewoon nog niet aan het grote publiek verteld." 

Wanneer die grote aankondiging er komt valt niet te voorspellen, maar gezien Selena en Justin steeds vaker samen gezien - en gefotografeerd - worden, zou dat wel eens erg snel kunnen gaan. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.