Justin Bieber vertrouwt op religie in donkere dagen

Justin Bieber
BSRagency RMLA / BACKGRID Justin Bieber
Justin Bieber vertrouwt op niemand anders dan God in deze donkere dagen ten tijde van het coronavirus. De zanger riep zijn volgers via Instagram Live op om samen met hem te bidden.

“Ik ga een gebed doen en als je mee wilt doen is dat cool. Maar als je dat niet wilt is dat ook oké. Je hoeft niet te geloven waar ik in geloof, omdat we veel meer overeenkomsten met elkaar hebben dan dat we het oneens zijn met elkaar,” aldus Justin.

De zanger vervolgt: “Uiteindelijk zijn we allemaal mensen die samen door deze crisis moeten komen, ook al weten we nu nog niet exact hoe. Ik ga bidden voor de hele wereld, wat mij overigens helemaal geen beter persoon maakt dan wie dan ook. Ik ben alleen van mening dat bidden mensen doet samen komen.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Carine Poelman

    Tis de zelfde zogezegde god die het hem hier gelapt heeft. Is het de duivel geweest dan heeft uwe zogezegde god niks over hem te vertellen. Ff logisch nadenken kieken.