Justin Bieber verlaat huilend zijn kerk: zit hij in met Selena Gomez?

Justin Bieber
Photo News Justin Bieber
Justin Bieber heeft het moeilijk, zo blijkt uit recente foto's. De 'Sorry'-zanger verliet gisteren al huilend zijn lokale kerk, waarna hij getroost werd door zijn maten.

De foto's werden genomen vlak na de berichtgeving over Selena Gomez: zij werd gisteren namelijk opgenomen in een psychiatrische instelling, na een 'mentale breakdown'. 

Het is niet de eerste keer dat ze zichzelf laat opnemen. De zangeres worstelt al lang met de auto-immuunziekte Lupus, wat niet alleen haar fysieke toestand achteruit deed gaan, maar ook zijn tol eiste van haar mentale gezondheid. 

Gomez gaat normaal gezien naar dezelfde kerk als Bieber, maar ontbrak uiteraard tijdens de laatste viering. Ook Justins kersverse echtgenote, Hailey Baldwin, was niet van de partij. 

"Justin zit nog steeds in met Selena," beweren bronnen dichtbij de zanger. "Dat het slecht met haar gaat, doet hem pijn." Bieber en Gomez hadden jarenlang een knipperlichtrelatie. Tot Justin zich deze zomer plots verloofde met Baldwin, kort na zijn zoveelste breuk met de 'Back To You'-zangeres. 

Justin Bieber
Photo News Justin Bieber
Justin Bieber
Photo News Justin Bieber
Justin Bieber
Photo News Justin Bieber1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Danny Peeters

    Doe normaal stom USA mensen. Moet zo oud voor zijn om staan te blijten ver da ex lief .