Justin Bieber toont reusachtige nieuwe tatoeage

reuters
Justin Bieber heeft zijn torso laten tatoeëren. Het 23-jarige tieneridool toonde het resultaat op Instagram.

De reusachtige tattoo begint onder zijn navel en gaat door tot boven zijn tepels, waar het aansluit op de afbeeldingen van een leeuwenkop, een kruis en een berenkop, die hij eerder al liet vereeuwigen op zijn borstkas. Ook de tattoo van een arend die hij in het voorjaar liet zetten, is onderdeel geworden van een groter geheel.

De tatoeage met skeletten, bruggen en waterspuwers is ook een zogenoemde 'cover up'. Afgelopen november liet Bieber namelijk nog Son of God (zoon van God) tatoeëren op zijn buik. Daar is nu overheen getatoeëerd.

Instagram post by Justin Bieber * Oct 21, 2017 at 2:34pm UTC

1.9m Likes, 71.5k Comments - Justin Bieber (@justinbieber) on Instagram

"Afschuwelijk"

Het is geen geheim dat Justin dol is op de lichaamsversiering. De zanger heeft meer dan zestig tattoo's in totaal. Maar fans zijn verdeeld over zijn laatste aanwinst. Sommige volgers bestempelen het als 'afschuwelijk'.

Een andere fan reageert:''Ik snap niet waarom iedereen zo overdreven reageert. Ja, Justin heeft zijn hele torso bedekt met tattoo's, maar hij vindt het mooi dus houd je mond. Ik vind het ook niet mooi, maar het is zijn lichaam en we moeten zijn beslissingen respecteren''.

De fans kregen niet alleen een foto te zien op zijn Instagram. De zanger deelde ook een video waarin hij zijn nieuwe tatoeage laat zien.


5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Gerard Braeckmans

  Tja, dat is in dit geval ook niet veel soeps, Marlies.

 • Ramon Simon

  Ik zie dat veel mensen een tattoo zetten als decoratie, zoals je en armband of oorbellen zou aandoen, alleen een tattoo gaat niet zomaar weg. Net als voetballer waar het een kopie gedrag. Dus ik stel mij wel vragen erbij als zoveel mensen plots een tattoo willen. Zelf was ik al aan het plannen vanaf mijn twaalf jaar, ben geboren met een liefde voor tattoos.

 • Marlies Schoefs

  Wat een gezever over mooi of niet dat is kwestie van smaak .kijk naar de mens onder de tattoes .

 • Caroline de Clercq

  Vind het mooi maar vraag mij af ... Is dat wel gezond?

 • Narjiss Sabri

  Ik ben niet voor tatoos maar een oog op de schouder of vlinder op de pols vind ik nog mooi.deze van justin is lelijk en ik zou nooit een man aantrekkelijk vinden die zijn lichaam zo verminkt.