Ga naar de mobiele website
^ Top

Justin Bieber: "Hopelijk was Anne Frank een 'belieber' geweest"

Justin Bieber tijdens een concert in het Gelredome.
epa Justin Bieber tijdens een concert in het Gelredome.
"Anne was a great girl. Hopefully she would have been a belieber." Deze tekst schreef het Canadese tieneridool Justin Bieber in het gastenboek van het Anne Frank Huis. Dat meldt het museum op zijn Facebookpagina.

Bieber bezocht vrijdagavond het pand aan de Prinsengracht tijdens zijn bezoek aan Nederland. Op Twitter verschenen al tientallen foto's van de zanger die in bijzijn van een leger bodyguards het huis bekeek waar de joodse familie Frank tijdens de oorlog drie jaar onderdook. Bieber werd verder vrijdag ook gesignaleerd bij onder andere het Van Gogh Museum en het Conservatorium Hotel.

De populaire zanger gaf zaterdagavond een concert in het Gelredome in Arnhem. Veel fans raakten flink ontstemd toen de zanger ruim vijf kwartier te laat begon. Dit leidde bovendien tot een verkeerschaos rond het stadion van alle ouders die met auto's op hun kinderen stonden te wachten. Bieber ligt de laatste tijd veel onder vuur omdat hij zijn fans bij concerten urenlang in de kou laat wachten. Ook in België begon het concert van Bieber te laat.Meld een bug