Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn getrouwd zonder huwelijkscontract

Justin Bieber en Hayley Baldwin
Photo News Justin Bieber en Hayley Baldwin
Justin Bieber (24) en Hailey Baldwin (21) zijn getrouwd, dat meldt de Amerikaanse site TMZ. Het koppel zou vorige maand al in het huwelijksbootje zijn gestapt, maar ze kozen ervoor om dat geheim te houden.

Het huwelijk vond vorige maand plaats in New York, op dezelfde dag dat ze hun toestemmingsformulier om te trouwen gingen ondertekenen. Ze logen over het feit dat ze die dag nog niét zouden trouwen, maar deden dat in realiteit wel. 

Hailey moest van Justin geen voorhuwelijkscontract ondertekenen, wat betekent dat ze in het geval van een scheiding de helft van zijn fortuin krijgt. Bieber heeft op dit moment maar liefst 265 miljoen dollar (ofwel 229,5 miljoen euro) op zijn bankrekening staan. Baldwin daarentegen heeft 'slechts' 3 miljoen dollar (2,5 miljoen euro) op haar naam. 

Dat verhaal krijgt nog een staartje, want eigenlijk hadden ze afgesproken dat er wél zo'n contract bijgehaald zou worden. Ze contacteerden echter op dezelfde dag als hun huwelijk een advocaat, die hen vertelde dat het onmogelijk was om op zo'n korte termijn een contract op te stellen en te ondertekenen. Dan gingen ze maar verder zonder. Oud genoeg om beter te weten, jong genoeg om het toch te doen.

Volgens bronnen dichtbij het koppel zijn de twee nog wel van plan om een groot feest te geven, maar dat zou slechts een formaliteit zijn omdat ze eigenlijk al lang man en vrouw tegen elkaar mogen zeggen.

Justin Bieber en Hailey Baldwin
Photo News Justin Bieber en Hailey Baldwin3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Anthony van der Borght

    Dit zijn er die niet na denken !! Je ziet dat ze jong zijn trouwen na twee drie jaar .. het is niet dat ze elkaar kenen dat het niet mis kan lopen ! Denk eraan die dat jong zijn !

  • Anthony van der Borght

    Dit is het domste wat je kunt doen. Niet op contract trouwen .. alles kan verkeerd aflopen !! Die dat trouwen denk eraan op contract trouwen zodanig dat al wat je zelf heb van u eigen blijf dat er niet gedeelt word !!! Ieder zijn dingen !

  • Martha Van Hoecke

    O ik wil ook wel trouwen met zo een rijke een man zonder huwelijkscontrakt al is ie 70 jaar oud .... :-)