Ga naar de mobiele website
^ Top

Justin Bieber eet een kipje, al deze meisjes staan op zijn vingers te kijken

Twitter
Vorige week maakte Justin Bieber aan een vrouwelijke fan nog duidelijk dat hij geen zin had in een foto. Zijn oproep tot iets meer respect voor zijn privacy is echter duidelijk in dovemansoren gevallen: toen de zanger gisteren in Sydney een kipje ging verorberen, stond een groep meisjes van dichtbij op zijn vingers te kijken.

Een agent moest er voor zorgen dat de superster toch iet of wat rust gegund werd. Na zijn vertrek zouden de opdringerige bakvisjes zich zelfs op zijn achtergelaten restjes én bestek gestort hebben.

En daar stopte het nog niet: de Beliebers bleven hun idool achtervolgen, in die mate dat hij het op een lopen zette. Uiteindelijk zag hij het zinloze van zijn onderneming in. "Ik ben kapot, jullie zijn zo snel!", hijgde hij uit. Wie wil weten hoe hectisch het leven van een superster ook in zijn vrije tijd kan zijn, moet het onderstaande filmpje maar eens bekijken.

De beelden zorgen bij sommige fans nu wel voor een moment van bezinning. "Hier word ik droevig van. En dan vragen jullie je af waarom Justin zich soms 'anders' gedraagt. Verdomme, ik zou dat ook doen. Hij is ook maar een mens!", klinkt het onder meer.

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Dr. Phil

  Gestoord en heel knap hoeveel feduld gij heeft

 • karin verwimp

  Onnozel treezen. En dat moet later kinderen opvoeden? Amai, da beloofd :(

 • Jos Pros

  Ne pipo

 • lodewijk maesen

  zo dom doen amai.....en 5 jaar ouder zien ze de mannen niet meer staan....ale als ze geen champagne trakteren toch

 • Dieter Fontaine

  Ik denk dat ze erna allemaal wel zijn vettige vingers willen aflikken :-P

Meld een bug